fbpx
Zajedno napredujemo!
Mi smo Crystal Ice team!

Koncept „ Crystal Ice“ je ideja Prozoraka koji više od 25 godina živi i radi u USA i njegovog školskog druga iz Prozora. Prijateljstvo, razgovori i povjerenje su iskristalizirali ideju zajedničkog biznisa .

Za proizvodnju leda će se koristiti postrojenje kapaciteta 5 tona leda dnevno, a za sladoled pogon sa dnevnom proizvodnjom od 4000 litara sladoleda.

Poslovni partenri „Crystal Ice“ će biti benzinske pumpe, ugostiteljski objekti, trgovine, supermarketi i drugi objekti širom BiH.

Pročitaj više

Proizvode „Crystal Ice“ ćete prepoznati po brendiranim škrinjama za led, sladoled i aparate za smoothie napitke koji će se pripremati sa našim ledom.

U prvoj fazi poslovanja će biti zaposleno do 15 osoba što će biti naš doprinos rješavanju  jednog od  najvećih problema u BiH. Profesionalan odnos prema poslu je odgovornost svih zaposlenika preduzeća.

„Crystal Ice“ d.o.o. će promovisati općinu Prozor-Rama kao lokalnu zajednicu otvorenu za nove investitore kojima daje podršku u poslovanju.Proč

Poštujemo dogovor

Atraktivan dizajn amabalaže i različit asortiman

Brzi u rješavanju eventualnih problema

Lojalni prema klijentu

Uvijek dostupni

Najbolji odnos cijene i kvaliteta naših proizvoda

Poslovni partner koji Vas prati

Otvoreni za saradnju, prijedloge i primjedbe

Naša Misija

Vrhunskim okusima, izuzetnim kvalitetom te različitom ponudom postati prepoznatljivi na tržištu. Svim kupcima omogućiti da uvijek sa sigurnošću i povjerenjem biraju domaće proizvode „Crystal Ice“.

Naša Vizija

Poslovati kao odgovorno preduzeće sa provjerenim kvalitetom na zadovoljstvo kupaca, poslovnih partnera, zaposlenika i zajednice. Tim mladih, stručnih i kreativnih zaposlenika doprinosi kontinuiranom razvoju preduzeća.

Drugi o Nama

Radimo sa malim i velikim biznisima.